Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Begär offert

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!


Yoga nybörjare

Den här kursen passar för dig som aldrig har gjort Iyengaryoga tidigare. Under lektionen lär vi ut grunderna i yoga enligt Iyengar metoden.
Du får öva upp din styrka, smidighet och balans, men även uthållighet och fokus.
Du måste gå en nybörjarkurs innan du börjar på nivå 1. Ibland kan det vara fördelaktigt att gå nybörjarkursen flera gånger. Det gör att du fördjupar dina kunskaper och blir trygg i ditt yogautövande.

HÖSTENS KURSER

  • Tisdagar  17.30 – 18.45
  • Torsdagar 19.15 – 20.30

7 kurstillfällen till ett pris av 1330kr. Nästa kursstart v. 37

Kom ihåg att yoga inte handlar om prestation och avancemang utan om närvaro och inre balans. Du tränar yoga barfota i mjuka bekväma träningskläder. Yogamatta och allt annat material finns att låna. Om du missar kursstarten så erbjuder vi löpande  INTRO-helger

 

Meddela din lärare innan lektionen om du har några skador eller hälsoproblem. Säg till om du har genomgått en förlossning eller någon större operation de senaste månaderna så att vi kan anpassa positionerna för dig. Tänk på att helst inte äta för nära inpå yogalektionen eftersom yoga utförs bäst på tom mage. Låt det gå minst tre timmar efter ett stort mål mat. Det går bra att äta något lättare någon timme innan lektionen.

Om du har frågor eller behöver mer information tveka inte att kontakta oss.