Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Begär offert

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!


Lärare

Vi som undervisar på Iyengar Yoga Södemalm är certifierade lärare enligt Iyengaryoga-metoden. För att bli certifierad inom Iyengaryoga-metoden krävs att man genomgår en lärarutbildning som löper över flera år. För att bli godkänd som Iyengarogalärare ska vissa internationella kompetenskrav uppfyllas. Lärare inom Iyengaryoga-metoden är kompetenta att leda elever i att utöva yoga på ett säkert sätt anpassat efter individuella behov.

Endast certifierade lärare undervisar genuin Iyengar Yoga. Logotypen ovan visar att läraren är utbildad och certifierad inom Iyengaryoga-metoden. För att få använda symbolen krävs också att läraren kontinuerligt vidareutbildar sig och utvecklas i sin yogapraktik.


 

Karin

Karin introducerades till Iyengaryoga i slutet på 80-talet när hon bodde i Sydney, Australien. Sedan dess har yoga varit en röd tråd i hennes liv.

2008 påbörjade hon Iyengaryoga lärarutbildningen med Monica Haar här i Sverige och har sedan dess fokuserat helhjärtat på yoga. Nu ägnar hon hela sin tid åt att praktisera och undervisa Iyengaryoga i Stockholm.

Karin reser regelbundet till Pune och studerar vid Iyengaryoga Institutet

Nina

Har undervisat yoga i tolv år, de senaste fem som certificerad Iyengaryoga lärare. Började sin Iyengar yoga lärarutbildning i Rishikesh, med Karin O’bannon i 2005 och 2007. Gick sedan den treåriga lärarutbildningen på BKS Iyengaryogacenter Copenhagen 2009-2011

Nina är utbildad Hälsopedagog från Idrottshögskolan i Stockholm. Flera gånger om året går Nina vidareutbildningar inom Iyengaryoga, hon åker också regelbundet till institutet i Pune, Indien, hennes senaste besök var i december 2015.

År 2014 avslutade hon en treårig utbildning i Iyengaryoga terapi.
Nina har en Intermediate Junior II examen.

Maddalena

Maddalena kommer från New York och började sin yogaresa i slutet på 80-talet. Hon har sedan dess testat, ett flertal olika former av yoga, både som elev och lärare men hittade yengar Yoga och fastnade för det.

Hon har tränat för lärare som Mary Dunn och James Murphy på Iyengar Yoga Institute in New York.

För fem år sedan flyttade hon till Sverige och utbildade sig under Monica Haar. Maddalena ägnar sin tid åt egen yogaträning och undervisar både på svenska och engelska.

Svetlana

Svetlana kommer från Moskva och det var också där hon kom i kontakt med Iyengaryoga vilket hon har utövat sedan 2003.

Svetlana är utbildad av Monica Haar och delar sin tid mellan egen yogaträning, undervisning och att uppfostra 4 barn.

Svetlana ger lektioner på svenska såväl som på ryska.