Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp!

Begär offert

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!


Helgkurser / workshops

Vi erbjuder med jämna mellanrum helgkurser/workshops för elever på alla nivåer. För att kunna tillgodogöra dig kursen är det viktigt att du hamnar på rätt nivå. I respektive kurspresentationen framgår nivå eller eventuella krav på förkunskaper. En helgkurs passar  dig som vill komma igång att yoga men också för dig som redan har en regelbunden praktik men vill träna mer intensivt under ett par dagar för att fördjupa dina kunskaper. Kurser i Iyengar yoga i Stockholm ges av lärare våra egna lärare på Iyengar yoga Södermalm samt av inbjudna gästlärare, både svenska och internationella.

 

INTRO-helger – då vi i lugnt tempo går igenom grunderna i Iyengaryoga. Passar för dig som aldrig prövat Iyengaryoga tidigare, eller för dig som vill komma igång efter ett uppehåll. Nya INTRO-helger till våren

25-26 januari

22-23 februari

21-22 mars

TID lördag och söndag 13.00 – 15.00

PRIS 500kr

om du i samband med kursen köper Välkomstkort blir priset 1040kr, alltså 10% rabatt på Välkomstkortet.

 

WORKSHOP6-8 mars med Birgitta Tummon 

Birgitta är en erfaren Iyengaryogalärare som bott och undervisat i bland annat i Nederländerna, Sydafrika, Schweiz. Hon är numera bosatt i Norge och kommer till oss och delar med sig av sina kunskaper. Birgitta har en genuin approach till sin praktik och undervisning och skriver så här:

“ I love the grace and beauty of Iyengar yoga, its precision and discipline and how it really can enrich everybody’s life; if willing to practice”

 

Fre 17.30 – 19.30

Lö 11.00 -13.30  och 15.00 – 16.30

Sön 10.00 – 13.00

pris 2150kr